چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ | 01:47 0 نظر 1135 بازدید
از نظر کروبی مشکلات کشور تقصیر چه کسی است؟
چرایی انتشار نامه کروبی/چرا کروبی همچنان نامه ای دیگر منتشر می کند/ پیام نامه کروبی به طرفداران رفع حصر+ تصویر
انتشار این نامه، ناظر بر نیازمندی فتنهگران و جریان ضدانقلاب به حفظ سوژه تبلیغی علیه نظام است. باید بین انتشار این نامه و زیاده خواهیهای غربیها از ایران، رابطه معناداری را جستجو کرد.
گروه سیاسی جهان نيوز: رضا سراج، کارشناس مسایل سیاسی و راهبردی درباره چرایی انتشار نامه اخیر مهدی کروبی از سران فتنه 88، نوشته است: با انتشار نامه هتاکانه و سراسر افتراء کروبی خطاب به رهبر معظم انقلاب، به نظر میرسد، در آستانه دهه فجر، دور جدیدی از التهاب و فتنه آفرینی برای اعمال فشار خارجی به کشور در دستور کار قرار گرفته است. از طرف دیگر، در شرایطی که مقدمات رفع حصر ایشان در حال طی شدن بود؛ انتشار این نامه، ناظر بر نیازمندی فتنهگران و جریان ضدانقلاب به حفظ سوژه تبلیغی علیه نظام است. باید بین انتشار این نامه و زیاده خواهیهای غربیها از ایران، رابطه معناداری را جستجو کرد.
*پیام نامه کروبی به طرفداران رفع حصر
در همین حال، عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان نیز در واکنش به نامه کروبی به رهبری انقلاب در توییتی نوشت: نامه سراسر از حقد و کینه شخصی، پر از تهمت و دروغ کروبی پیام روشنی به طرفداران رفع حصر و اراده نظام در شروع پله کانی آن و خاتمی دارد. نویسندگان نامه حصر را واحد تولیدی سرمایه اجتماعی بیشتر از 300 هزار رای میدانند و رفع حصر را گم شدن تلقی میکنند.
*از نظر کروبی مشکلات کشور تقصیر چه کسی است؟
از سوی دیگر امین فرج اللهی نیز در کانال تلگرامی خود توشته است: بهار84 هاشمیرفسنجانی با این موضع که چون «کانديدای توانمند و مقبولي» در انتخابات نامزد نشده که بتواند مشکلات کشور را حل کند، وارد انتخابات میشود. آخرین روزهای اردیبهشت مهدی کروبی که نامزد انتخابات است نامهای به هاشمی مینویسد و با انتقاد از فرافکنی و تناقضات او، ریشه خیلی از مشکلات فعلی را در اقدامات سالهای ریاستجمهوری او معرفی میکند.
بخشی از این نامه متن به شرح زیر است:
ظاهراً جنابعالی به اين نتيجه رسيده ايد که تنها فرد قادر به رفع آن نگرانيها، خود حضرتعالی هستيد، در حالی که معتقدم بذر بسياری از همين نگرانيها در دولت جنابعالی کاشته شد و اکنون چيزی را درو می کنيم که خود حضرتعالی سالها شاهد کاشته شدن و روئيدن آن بوديد و متأسفانه در برابر آن سکوت يا رفتار تأييدآميز داشتيد.
شما از گسترش تنشهايی سخن گفته ايد که به طرد و انزوای نيروهای گرانقدر انقلاب منجر می شود، آيا راستی گمان می کنيد اين موضوع دقيقاً از روزی آغاز شد که مردم با رأی قاطع خود که نشان دهنده ديدگاه ملت نسبت به برخی اتفاقات گذشته بود اداره کشور را به شخصيت ديگری سپردند؟
من معتقدم بلندترين گام در زمينه حذف و طرد نيروها دقيقاً در زمانی برداشته شد که شورای نگهبان در آستانه انتخابات مجلس چهارم، تعداد زيادی از اصيلترين نيروهای انقلاب و خدمتگزاران مردم را به بهانه های واهی رد صلاحيت کرد.
آيا جنابعالی به خاطر نداريد که تعداد زيادی از اين نيروها به استناد گزارشات غيرواقعی وزارت اطلاعات تحت مديريت شما، رد صلاحيت شدند؟آيا در جريان هستيد که بر اساس اخبار موجود، جرم اصلی همسر شهيد رجايی که منجر به رد صلاحيت او شد، ادعای اهانت به جنابعالی و خانواده محترمتان بود؟ البته قبل از آن و بخصوص از نخستين روزهای انتخاب شما به عنوان رئيس جمهور نيز مقدمات حذف و طرد نيروها ايجاد شده بود که اينجانب در اکثر آن موارد شخصاً موضوع را به شما منتقل و خواستار همکاری شما برای جلوگيری از آنها شدم.
من هم مانند شما نگران "تضعيف ارزشها" و "کاهش شأن و منزلت فردی" آحاد مردم هستم اما آيا در دين مين اسلام، ارزشی بالاتر از آبروی مردم وجود دارد؟
قطعاً قبول داريم که آبروی افراد حتی از خون آنان مهمتر است، پس جنابعالی با چه معياری انتخابات مجلس چهارم که در آن بعضی از وزرای فعلی، همسر شهيد رجايی، همسر شهيد باکری و صدها نيروی رزمنده، ايثارگر و مخلص که برخی از آنها دوازده سال نماينده مجلس بودند رد صلاحيت شدند را "بسيار بسيار خوب" و "بسيار موفق" دانستيد؟
آيا اين تعبير جنابعالی، صحه گذاردن بر آغاز روند طرد نيروها نبود؟ آيا اقدامات تخريبی صدا و سيمای تحت مديريت اخوی مکرم جنابعالی، برادر عزيز آقای مهندس محمد هاشمی عليه يکی از جناحهای سياس در جريان انتخابات بی سابقه مجلس چهارم، هيچ سهمی در حذف و طرد نيروها نداشت؟
پیام نامه کروبی به طرفداران رفع حصر
به گزارش مشرق، عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در واکنش به نامه کروبی به رهبری انقلاب در توییتی نوشت: نامه سراسر از حقد و کینه شخصی، پر از تهمت و دروغ کروبی پیام روشنی به طرفداران رفع حصر و اراده نظام در شروع پله کانی آن و خاتمی دارد. نویسندگان نامه حصر را واحد تولیدی سرمایه اجتماعی بیشتر از 300 هزار رای میدانند و رفع حصر را گم شدن تلقی میکنند.
پیرامون سیاهه اخیر کروبی به رهبر انقلاب
آیا کروبی ایستاده در برابر ولایت جان خواهد داد؟
امین فرج الهی
دیدن سقوط «سیفالاسلام»ها سخت است و البته همانقدر عبرتآموز. علت سقوط را باید در حدیثی که امام روز تنفیذ بنیصدر خواند (حبّالدنیا رأس کلّ خطیئه) جست یا در آن یکی حدیث نبوی که «ایاک و اللجاجة، فإنّ اولها جهل و آخرها ندامة؛ از لجاجت بپرهیزید که آغازش جهل و پایانش پشیمانی است»؟
سرویس سیاسی فردا: وقتی آیتالله منتظری فوت کرد، بنیصدر در مصاحبهای گفت: «ایستاده در برابر ولایت فقیه جان داد.»
نسلی که در دهه چهارم انقلاب دارد زیست میکند، نه امثال منتظری را روزی بر کرسی قائممقامی رهبری و روزی بر کرسی سخنرانی هتاکانه ۱۳ رجب ۷۶ دیده، نه قطبزاده را روزی کنار امام و روزی پشت میز محاکمه به خاطر کودتا بر علیه امام دیده تا معنای ریزش و سقوط را بفهمد.
ریزشهای جریان حق، هرچند طبیعی است؛ اما تلخ هم هست. «زبیر» که پیامبر به او لقب «سیفالاسلام» داده بود، روزگاری در برابر امیرالمومنین (ع) که سالها با هم همرزم و یار بودند لشگرکشی کرد. تلخ است کسی که چنددهه از عمرش را در جهاد و مبارزه صرف کرده و آسایش را بر خود وخانواده حرام کرده تا بارِ اسلام بر زمین نماند؛ به همه چیز پشتِ پا بزند و در این راه عاقبت به شر شود. خیلی راه است از دلهای خانوادههای شهدا تا رسانههای آمریکا و اسرائیل و انگلیس.
مهدی کروبی را ماها شاید خیلی بخواهیم به حافظهمان فشار بیاوریم از مجلس ششم و تمکینش به حکم حکومتی رهبری به یاد بیاوریم. قدیمیترها هم ایامی را به یاد بیاورند که شیخِ بنیاد شهید و همسرش دغدغه شان رسیدگی به خانواده شهدا بود. اما مبارزین قبل از انقلاب، مهدی کروبی را با ماجرای لیلهالضرب و کتک خوردنش از هواداران آیتالله شریعتمداری میشناسند.
کسی که سالها در رژیم شاه مبارزه کرد، پس از انقلاب هم وسط میدان بود، با همه فراز و فرودش در بنیاد شهید، مجمع روحانیون مبارز، ریاست مجلس، اعتماد ملی، انتخابات؛ با همه اینها باز هم «نیروی نظام» و از «چهرههای جمهوری اسلامی» بود؛ کسی که مواضع انقلابیاش علیه بنیصدر و منافقین، سخنرانی آتشینش علیه نهضتآزادی در نمازجمعه پس از ۳۰ خرداد ۶۰ و نامه معروفش به منتظری در بهمن ماه ۶۷ هنوز در یاد خیلیها هست؛ کارش به جایی رسید که از تندترین و قدیمیترین دشمنان جمهوری اسلامی هم تندتر شد و آنقدر لجاجت کرد که در راه مبارزه با جمهوری اسلامی نزدیک بود جانش را هم هدر دهد. کاری که نه شبیهش در جریان منتظری هست و نه در نهضتآزادی.
دیدن سقوط «سیفالاسلام»ها سخت است و البته همانقدر عبرتآموز. علت سقوط را باید در حدیثی که امام روز تنفیذ بنیصدر خواند (حبّالدنیا رأس کلّ خطیئه) جست یا در آن یکی حدیث نبوی که «ایاک و اللجاجة، فإنّ اولها جهل و آخرها ندامة؛ از لجاجت بپرهیزید که آغازش جهل و پایانش پشیمانی است»؟
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
امین فرج الهی
رقیب آرای باطله؛ من خوبم و همه بد
چرا کروبی به رهبری نامه نوشت؟
متاسفانه در حالی که مسئله حصر به روزهای پایانی خود داشت نزدیک میشد کروبی با گوش فرا دادن به سخنان برخی نزدیکانی که منفعت سیاسی خودشان برایشان مهم تر از سرنوشت کروبی است گوش فرا داد و باز هم به مانند سال ۸۸ عامل دست دیگران شد و مسیر زندگی خود در سالهای آخر عمرش را پیچیدهتر کرد.
هنوز هم همان آدم ساده سال های دور است. این بار هم مشاوره غلط همراه او شد. مشخص نیست او برای چه سخن افرادی که دلسوز او نیستند را گوش فرا می دهد. آخرین نمونه اباطیل رقیب آرای باطله در انتخابات 88 نامه ای سرگشاده و پر از اطلاعات ناصیح و غلط بود که برای رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاشته شد.
نمونه مشخص ساده لوحی کروبی را می توان بارها و پیش تر از این موضوع مشاهده کرد. آنجا که در انتخابات سال 88 شیخ مهدی کروبی با مشاوره غلامحسین کرباسچی وارد عرصه انتخابات شد و او را برای ریاست ستاد انتخاباتی خود برگزید.
مشاور زرنگ و مشورت پذیری ساده
غلامحسین کرباسچی شهردار اسبق تهران که به دلیل تخلفات عدیده توسط دستگاه قضائی به حبس محکوم شده بود و پس از آزادی از زندان به راههای گوناگونی برای فعالیت دوباره خود در صحنه سیاسی کشور دست میزد، با شروع زمزمههای انتخابات ریاست جمهوری از یک سال پیش از آن، ابتدا با طرح شایعاتی مبنی بر احتمال شرکت خود در انتخابات 22 خرداد نام خود را بر سر زبانها انداخت و در نهایت باکسوت مشاور عالی و رئیس ستادهای کروبی پا به صحنه رقابتها گذاشت.
کرباسچی که با اتکا به کروبی میتوانست در هر جمعی حضور یافته و با هر رسانهای به گفتگو بپردازد در مدت زمان مشاوری خود سعی کرد بیشترین منفعت رسانهای وتبلیغاتی را به آینده سیاسی خود هدیه کند به طوری که در موضوعاتی چون فیلمهای تبلیغاتی کروبی حضور کرباسچی و تعریف و تمجیدهای وی از خود و یادآوری خاطرات خود آنقدر زیاد بود که به عقیده برخی این فیلمها کلیپ تبلیغاتی کرباسچی بود تا فیلم انتخاباتی کروبی.
حال در چنین وضعیتی که کرباسچی تا آخرین روزها با کروبی به سفرهای تبلیغی خود مشغول بود، صبح روز رایگیری زمانی که وی با کروبی به یکی از شعب اخذ رای رفته بود در کمال تعجب خبرنگاران و همراهان رای خود را در صندوق نینداخته و بدون دادن رای شعبه را ترک کرد.
کرباسچی در بعد از ظهر آن روز با حضور در دانشگاه امیرکبیر و درمیان دانشجویان رای خود را به صندوق انداخت، اما جالب اینکه بر خلاف تصور عمومی کرباسچی رای خود را به نام کروبی در صندوق نیانداخت بلکه نام میرحسین موسوی در برگه تعرفه رای کرباسچی نوشته شده بود، جالبتر اینکه کرباسچی تعمداً رای خود را به دانشجویان نشان داده و از آنها نیز خواست که به دلیل رای نیاوردن کروبی به میرحسین موسوی رای بدهند.
کروبی در نامه خود به نحوی از نتیجه انتخابات سال 88 ابراز تعجب می کند که گویی فراموش کرده که حتی رئیس ستاد انتخاباتی وی نیز به او رای نداده است.
نامهای برای حواس پرتیی جمعی
حال روز گذشته شیخ مهدی کروبی و در زمانی که شنیدهها حکایت از این داشت که ماجرای حصر در حال حل شدن است در نامهای وقیحانه و سرگشاده بدون آنکه از اقدامات خود در سال ۸۸ عذرخواهی کند به رهبر معظم انقلاب حمله ور شد و مسئولیت اقدامات خود را برگردن ایشان انداخت.
کروبی که روزی رئیس مجلس شورای اسلامی بود و مسئولیت ریاست بنیاد شهید را نیز برعهده داشت امروز به مانند سرکردههای گروهکهای خارج نشین به تمامی ارکانی نظام جمهوری اسلامی ایران حملهور میشود.
او به مجلسخبرگان، شورای نگهبان و رئیس آن، رئیس دولت اصلاحات و وزیر کشور آن و ...حمله ور شد. وی در نامه خود دولت خاتمی را در سال 84 به تقلب در انتخابات متهم کرد . ناطق نوری را هم بی نصیب نگذاشت و عملکرد وی در ریاست مجلس را هم در جهت تثبیت اقتدار گرایی در کشور تحلیل کرد . و فقها و علمای بلاد مجلس خبرگان رهبری را هم در تیر رس انتقادات خود قرار داد.
از منظر رقیب آرای باطله انتخابات ۸۸ انگار همه در طول ۴۰دهه انقلاب اسلامی عمل کرده بدی داشتهاند و او بوده که فقط دلسوزی مملکت را میکرده و وضع امروز مملکت نتیجه گوش فراندادن به دستورات کروبی است.
متاسفانه در حالی که مسئله حصر به روزهای پایانی خود داشت نزدیک میشد کروبی با گوش فرا دادن به سخنان برخی نزدیکانی که منفعت سیاسی خودشان برایشان مهم تر از سرنوشت کروبی است گوش فرا داد و باز هم به مانند سال ۸۸ عامل دست دیگران شد و مسیر زندگی خود در سالهای آخر عمرش را پیچیدهتر کرد. به نظر می رسد یک جریان سیاسی که در مهلکه ی عیان شدن ناکارآمدی مدیریتی خود است با جلو انداختن مهدی کروبی در تلاش است فضا را بیش از پیش سیاسی کند تا شاید از قبل آن مطالبات عمومی مردم از ایشان به فراموشی سپرده شود. شاید بتوان این اقدام سیاسی را تلاش برای یک حواس پرتی جمعی دانست.
تاریخ این روزها را قضاوت خواهد کرد.
در بابِ نامه شجاعانه جناب آقای کروبی!!!!
کروبی در نامه ای به رهبر انقلاب اتهامات واهی چندین ساله خود علیه نظام را دوباره تکرار کرده است
حسین دهباشی سازنده فیلم انتخاباتی روحانی در انتخابات 92 به این نامه واکنش نشان داده است که در ادامه آن را می خوانید.
الف: نامه آقای کروبی جوری است انگار اگر به جای رهبری فعلی، شخص دیگری رهبر جمهوریاسلامی میشد، اوضاع بهتربود. بهتربود؟
گزینههای بدیل برای رهبری در سال ۶۸ مشخصاند. آقایان حاج احمد خمینی، آیتالله گلپایگانی، اکبر هاشمی رفسنجانی و یک گزینه هم شورای رهبری. به هرحال از فضا که قرار نبود رهبر بیاوریم! اصلا فکر کنیم چنانکه جناح چپ آنروز و اصلاحطلبان امروز میخواستند مثلا آقایان خاتمی و موسوی خوئینیها هم به این فهرست افزوده میشدند، واقعا کدامشان به لحاظ جمیع امور کشورداری، ایرانِ بهتری برای ما میساخت؟
ب:نامه آقای کروبی جوری است انگار مصادرههای ابتدای انقلاب که بنیان بنیادهای دولتی در زمان امام را گذاشتند ربطی به بنیادهای فعلی ندارند. ربطی ندارند؟
بنیادهای تحت نظر رهبری و مورد نقد جناب کروبی نیز از زمان امامخمینی وجود داشتهاند. با این تفاوت که در طی این سالها و با مقداری خصوصیسازی اندکی از سرجمع سهم آنها در اقتصاد کشور کمتر شده. این رویه چرا در سالهای ابتدای انقلاب که اصلاحطلبان مدیریت ایشان را داشتند بلااشکال باشد و حالا محل اشکال؟
ج: نامه آقای کروبی جوری است انگار مقوله حذف رقبای سیاسی در انتخابات سابقهای در دوران قبل از رهبری فعلی ندارد. سابقهای ندارد؟
در دهه اول انقلاب مهندس بازرگان و یاراناش در انتخابات رد صلاحیت نشدند؟ آیتالله شریعتمداری حصر خانگی نشد؟ نخستوزیر وقت به رئیسجمهور وقت تحمیل نشد؟ هیاتهای گزینش و پاکسازی ادارات در کار نبودند؟ انقلاب فرهنگی در دانشگاهها نشد؟ حریم سفارتخانههای خارجی شکسته نشد؟ دکان همه مطبوعات مستقل و احزاب سیاسی تخته نشد؟ آنموقع که جناح راست آنوقت و اصولگرایان فعلی کارهای نبودند، چه کسانی در پی این اقدامات بودند؟
د: نامه آقای کروبی جوری است انگار فرضیه کودتای انتخاباتی و تقلب در انتخابات سال ۸۸ برای همگان یا دستکم اکثریت پذیرفته و بدیهی است؟ پذیرفته و بدیهی است؟
نزدیک به هشتسال است که اغلب اصلاحطلبان بر مقوله تقلب در آن انتخابات اصرار میکنند. اما دلایل عرضه شده بر ادعایشان در همین سطح مدعای آقای کروبی است که اگر در دو انتخابات با فاصله ۴ سال در محل تولد ایشان آرایشان کمتر شده، حجتی است بر دستکاری در نتایج. وقت آن نرسیده که اگر دلایل محکمتری وجود دارد به پیشگاه ملت عرضه گردد ورنه چنانکه عقل و شرع میگوید پرونده این تهمت بسته و فرض بر صحت گذاشته شود؟
ه:نامه آقای کروبی جوری است انگار اگر قصدی برای گشایش حصر وی و یارانشان بوده همگان ملتفت باشند که ایشان کوتاه نیامده و نرمشی یکجانبه است. و راهحل دیگری میتوان یافت. میتوان یافت؟
در این سالها هزاران نفر آواره شدند. چه بسیار که به زندان رفتند، از تحصیل منع شدند، کار و کسب و گاه خانوادهشان از هم پاشید. تحریمهای جدیدی بر تحریمهای بسیار قبلی افزوده شد. بیراه نیست اگر بگوییم حتی حمام خون شهروندان بیگناه در سوریه و عراق یکی از نتایج شکسته شدن تصویر اقتدار کشورمان در منطقه بود. بله آقای کروبی به سنت غیورمردان لُر سرسخت است و مانند نسلِ اول انقلابیون سازشناپذیر. اما چه دادیم؟ چه گرفتیم؟ کجا میرویم؟ کسی میداند؟
چند واکنش به نامهی کروبی
1.
نامهی «کروبی» با واکنشهای فراوانی روبرو شد که واکنش برخی از فعالان سیاسی و رسانهای در ادامه میآید:
كروبي نمونهی روحانيتی اصيل و مردمی
«محمد کیانوشراد»، فعال سیاسی اصلاحطلب در تلگرام:
كروبي هميشه دلسوز و غمخوار مردم بوده و هست. كروبي نمونهی روحانيتی اصيل و مردمی است. او هميشه منافع مردم را بر منافع خود ترجيح داده است. نامهی کروبی به رهبري بايد توسط مسوولان شنيده شود. بسياري از حرفهاي كروبي درست و در راستای تقويت انقلاب اسلامی است. پنج میليون راي كروبي چگونه به سيصد هزار رای رسيد. اين از عجايب دوران ماست. آشتي و وفاق ملی امروز بيش از هر زماني بايد شنيده و مورد عمل قرار گيرد. در شرايط خطير امروز ايران همه به آشتی ملی و به بازگشت به قانون اساسي بينديشيم.
چرایی انتشار نامهی کروبی
دکتر «رضا سراج» فعال سیاسی اصولگرا در تلگرام:
با انتشار نامه هتاکانه و سراسر افتراء کروبی خطاب به رهبر معظم انقلاب، به نظر میرسد، در آستانه دهه فجر، دور جدیدی از التهاب و فتنه آفرینی برای اعمال فشار خارجی به کشور در دستور کار قرار گرفته است. از طرف دیگر، در شرایطی که مقدمات رفع حصر ایشان در حال طی شدن بود؛ انتشار این نامه، ناظر بر نیازمندی فتنهگران و جریان ضدانقلاب به حفظ سوژه تبلیغی علیه نظام است. باید بین انتشار این نامه و زیاده خواهیهای غربیها از ایران، رابطه معناداری را جستجو کرد.
دربارهی نامهی منسوب به کروبی
«عبدالله گنجی»، فعال سیاسی اصولگرا در تلگرام:
نامه منسوب به کروبی را چند بار خواندم. بیش از سی اتهام در آن نهفته است و چون نویسندگان این متن ،دیگرانی هستند که این پیر مرد را بازی دادند و بر کم ظرفیتی وی سوار شدند،نقدی را نباید متوجه او دانست.زیرا خناسان شناخته شده هستند.قبلا نوشتم که کروبی در طراحی فتنه ۸۸ نقشی نداشت اما شوک ناشی از تحقیر(رقیب آراء باطله) از یک سو و کم ظرفیتی از سوی دیگر وی را به وادی اتهام پراکنی یا بازتاب اتهامات دیگران علیه نظام وارد کرد.البته کروبی از طراحی فتنه ۸۸ در اردوگاه کاندیدای همسو خبر داشت و این را در دانشگاه آزاد نجف آباد لو داد که: “نگذارید بگویم در خونه های تیمی چه می کنید” این سکوت خیانت بار (در اطلاع رسانی به نظام)بر کروبی نابخشودنی است.
اما علیرغم اینکه نامه منسوب به وی سراسر آمیخته به دروغ،بی تقوایی،کینه ،تنفر و حسادت است و انسان را یاد نوری زاد ومهدی خزئلی می اندازد .برای اثبات سستی منطق کینه توزان(نگارندگان) پاسخ مختصری به سه اتهام می دهم تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.در بخشی از نامه می خوانیم:
«اگر در آن روزها به امام حسن مجتبی (ع) امام دوم شیعیان و فرزند امیرالمومنین علی(ع) اشکال کرده بودم رأی بیش از۵ میلیون اینجانب در انتخابات۸۴ در خرداد ۸۸ که هم حامیان بیشتری از گروهها و جمعیتها بهخصوص دانشجویان، روشنفکران، زنان، محرومین و افراد مورد تبعیض اعم از دگراندیشان، اقلیتهای حقوقی و مذهبی، دراویش و اهل حق داشتم و هم حضور مردم در انتخابات نزدیک به بیست درصد افزایش پیدا کرده بود به آمار مضحک ۳۰۰ هزار رأی تنزل پیدا نمیکرد. برای نمونه بد نیست یادآور شوم که در سال ۸۴ تنها در استان خودم لرستان از مجموع ۸۰۰ هزار رأی واریز شده به صندوق ها بیش از ۴۴۰ هزار رأی داشتم و در سال ۸۸ در همین استان از مجموع ۹۵۵ هزار رأی واریز شده به صندوقها سهمیه مرا ۴۴ هزار رأی در نظر گرفتند.»
اول اینکه وی رای ۱۳۸۴ را هم قبول نداشت و مساله معروف بیدار شدم دیدم… را عنوان می کرد حال برای دفاع از خود در ۱۳۸۸ به رای ۱۳۸۴ -که قبول نداشت -استناد می کند و این منطق متعارض ناشی از سردر گمی است یا بی تقوایی است
دوم اینکه هنگام رای ۵ میلیونی ۱۳۸۴ ایشان،همین آقا رهبر بوده و همون آقا(احمدی نژاد) رای آورده پس چرا عدد ۵میلیون شما همان سال به ۳۰۰ هزار تقلیل نیافت؟
سوم:استدال ایشان که در فلان استان چرا ۸۴ اینقدر رای آوردم و ۸۸ اینقدر؟شبیه همان استدلال داماد لرستان و فرزند آذر بایجان است.واقعا ایشان نمی فهمد که دو قطبی حداکثری (موسوی- احمدی نژاد)۸۸ جایی برای ایشان و هیچ کس دیگر باقی نمی گذاشت؟نمی فهمد که جریان متبوعش وی را برای جک و مسخره کردن می خواستند و جریان یکپارچه پشت سر موسوی بود؟ درست کردن حزب از سوی ایشان برای اعتراض به جریان خود نبود؟
چهارم: فرض کنید چهار میلیون از رای احمدی نژاد و یک میلیون از رای موسوی را به ایشان بدهیم که مثل ۸۴ شود .باز احمدی نژاد با بیست میلیون اول و موسوی با ۱۲ میلیون دوم می شد و ایشان همچنان عصبانیت ناشی از دست رد مردم را با اتهام به نظام به آرامش درونی تبدیل می کرد و تفاوتی نداشت و مساله ای ازش حل نمی شد. واقعا ایشان ثابت کرده است که فقط باید خروجی صندوق خودش باشد وگرنه توطئه ای در کار است.
در بخش دیگری این اتهام را وارد می کند:
«در این سه دهه بخش مهمی از نیروهای اصیل انقلاب را کنار گذاشتید تا سیاستهای مورد نظرتان را اجرا کنید و امروز با نتایج همان سیاستها مواجه هستید»
همهی کسانی که از نزدیک آشنا هستند و یک جو تقوی دارند می دانند رهبری هیچ یک از منصوبین امام را چه نمایندگان امام در استانها و چه مدیران را کنار نگذاشت.اما برخی ایشان را تنها گذاشتند و به هوای درس و بحث و اجتهاد عازم قم شدند.برخی هم مثل خود کروبی از بنیاد شهید رفت.اما خوب است ایشان کسانی که می گوید رهبری کنار گذاشت نام ببرد.
خود ایشان بعد از امام:
۱- رییس بنیاد شهید ۲- دو دوره رئیس مجلس ۳- دو حکم همزمان از رهبری پس از پایان مجلس ششم و تشکر ویژه از وی.
۴- دو دوره کاندید ریاست جمهوری و عدم توفیقی که اکنون باید رهبری به جای مردم پاسخش را بدهد.
پس بعد از امام نه کروبی رد صلاحیت شده است و نه کنار گذاشته شده است.بعد از امام پست نخست وزیری حذف شد رهبری دوحکم به موسوی دادند(مشاور و عضو مجمع) به خوئینیها حکم مشاور و به کروبی هم مشاور و عضو مجمع و خاتمی هم بعد از ریاست جمهوری نپذیرفت که عضو مجمع شود.
در جای دیگری از نامه منسوب به کروبی آورده اند :”شما فردای انتخابات۱۳۸۸ پیام تبریک صادر کردید” و این را حمل بر طرفداری از کاندیدای خاص قلمداد کرده اند.
حماقت نویسندگان نامه از یک سو و مظلومیت رهبری از سوی دیگر اینجا بسیار برجسته است. حتی حاضر نشده اند برای پیش گیری از آبروریزی خود به سیره رهبری در انتخابات قبلی سرکی بکشند تا این اتهام فاحش را نزنند. رهبری در سوم خرداد۱۳۷۶ و ۱۹ خرداد۱۳۸۰ _یعنی یک روز پس از انتخابات_همین پیام تبریک را صادر کردند و چهارم تیر ۱۳۸۴ و بیست سوم خرداد ۱۳۸۸ نیز به همان سیره عمل کرده اند.امید است نویسندگان جسارت اصلاح داشته باشند.
این جمله امام همیشه آویزه گوشمان باشد که: «نفوذیها بارها اعلام کرده اند که حرف خود را از دهان ساده اندیشان موجّه می زنند»
نامهی کروبی یا شورشیان اصلاحات؟
«زهرا طباخی»، فعال رسانهای اصولگرا در تلگرام:
امروز صبح سایت کلمه، نامه ای منتسب به محمد کروبی خطاب به رهبری منتشر کرد که تقریبا هیچ نکته جدیدی ندارد جز سهمخواهی از قدرت آن هم از موضع ضعف و در قالب شکایتنامه نویسی! سوال این است که آیا واقعا نویسنده نامه کروبی است و اگر چنین است هدف از تقلای مذکور چه بوده؟
دو هفته پس از پایان انتخابات ۹۶، درگیری بدنه میانی و جوان اصلاحات با شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان آغاز شد. شورایی که با مدیریت عالی حسین مرعشی چهرههایی همچون عارف و جهانگیری را جلو انداخت و با قدرت بسیج عمومی بدنه اصلاحات، شورای شهر را به خانواده هاشمی رفسنجانی، مجلس را به علی لاریجانی و ریاست جمهوری را برای حسن روحانی تضمین کرد.
سهم اصلاحات چه شد؟ لیست امیدی که تمکین از بدنه ندارد و دولتی که از اصلاحات عبور کرده است. اصلاح طلبان ماندند و ۴ چهره جنجالی از زیباکلام تا تاجزاده که به جز درگیری دائمی با پیاده نظام اصولگرایان در هیچ معرکه سیاسی جدیای به بازی گرفته نمی شوند.
وضعیت خوبی برای حزبی مدعی که یکبار سابقه براندازی در تقابل با حاکمیت نیز در کارنامه دارد، نیست. بدنه اصلاح طلبان دو پاره شدهاند. گروهی رسما در بیعت مسعود بهنود و قائم مقام انگلیسیاش حسین باستانی در بیبیسی هستند و بخشی نیز تمایل به یکی شدن با جریان برانداز نزدیک به لابی جمهوری خواهان آمریکا دارند.
تاجزاده، عبدالله نوری، عیسی سحرخیز، رمضان زاده و چند نفر دیگر از مدیران میانی اصلاحات میل به شارژ قدرت و تعیین تکلیف با حاکمیت دارند. خوب میدانند که احتمال اعتماد مجدد نظام به آنها پس از آنچه در ۸۸ انجام دادند، بسیار کم است اما در تیم براندازان جدید نیز جایی برای آنها نیست. چه کنند؟ بازگشت به مرزهای اختلافی ۸۸، تهدید نظام از موضع ضعف، بازی دوگانه ذیل قطب برانداز/اصلاحطلب با امید به ایجاد تحول در آینده را برگزیدهاند. گمان شان این است که بزودی نظام از ترس تحرکات براندازان آنها را محکم در آغوش خواهد کشید… گمانهای پوچ و بیاعتبار!
نامه تاجزاده به رهبری را فراموش کنید! کروبی و موسوی مدت هاست “مسئله” نیستند. اما برای اصلاح طلبان جوان باید جا باز کنیم… آغوش انگلیس یا دامان آمدنیوز جای آنها نیست، حذفشان از جامعه و عرصه قدرت نیز نه ممکن است و نه به صرفه!
در بابِ نامهی شجاعانهی جناب آقای کروبی!
«حسین دهباشی»، مستندساز و پژوهشگر در تلگرام:
در ابتدای این صفحه به گزارش «خبربان» و به نقل از فردا، بدان اشاره شده است.
برگرفته شده از سایت: http://www.jahannews.com .. http://www.mashreghnews.ir .. https://www.fardanews.com .. http://www.ensafnews.com .. https://www.tasnimnews.com .. https://www.parsnews.com .. https://khabarban.com
منبع: پژوهش ساوالان.. HTTP://WWW.SELCO.IR
یک پیشنهاد خوب از بخش پشتیبانی پژوهش ساوالان؛
همین حالا برای ثبت سفارش خدمات آنلاین پژوهش ساوالان و قیمتگذاری رایگان کلیک کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر:
تماس با کارشناسان پژوهش ساوالان: 02155402501 / سامانه پیامکی پژوهش ساوالان: 5000203241 / تلگرام 09128391688
تماس مستقیم: 02155402501 / 09128391688 / 09305470756 / بازرسی: 09305740761
قیمتگذاری و مشاوره به صورت رایگان است.
درباره خدمات آنلاین پژوهش ساوالان:
- | پژوهش ساوالان | ترجمه تخصصی انگلیسی و فارسی - ترجمه فوری - ترجمه عربی
همین حالا برای ثبت سفارش ترجمه، چاپ مقاله ISI، ویراستاری فوری نگارشی و محتوایی، تایپ فوری و قیمتگذاری رایگان کلیک کنید.
تماس با پژوهش ساوالان: 02155402501 / سامانه پیامکی پژوهش ساوالان: 5000203241
شرکت مطالعات و تحقیقات پژوهشیِ، «پژوهش ساوالان»..
مشاوره آنلاین تخصصی پروژه های پژوهشی و سازمانی و دانشگاهی
|